Napellenző vászoncsere

A minőségi napellenzők élettartama elérheti a 10-12 évet is a gyártáskor felkerült vászon anyaggal. A napellenző vászon anyagon általában 8 év használat után jelentkezhetnek az elhasználódás első jelei. Ezek nem a vászon anyagon, hanem az anyagot összetartó cérna szálakon jelentkeznek, szakadások, lazulások formájában. Ezután még pár évig használható a napellenző, de már nem esztétikus és rések is keletkezhetnek rajta.
A napellenző vászon és a vázszerkezet elhasználódása nincs szinkronban egymással. A napellenző vázszerkezete kb. 2-2,5 ször hosszabb időtartamot használható a vászon élethosszához viszonyítva.

Ebből következik, hogy a még használható szerkezetre érdemes új napellenző vászon anyagot készíttetni, amellyel egy megfiatalított, felfrissített, sok évig tovább használható napellenzőt nyerhetünk.

Napellenző vászoncsere kalkuláció

Minden vászoncsere iránti igény esetén több tényezőt is megvizsgálunk. A legfontosabb vevő által eldöntendő kérdés, hogy a vászoncsere, vagy az új napellenző gyártása a gazdaságosabb, vagy kedvezőbb.
Ebben a kérdésben szívesen segítünk a két opció árának a kiszámításával, amely után könnyen eldöntheti, hogy melyik lehetőség szimpatikusabb. Küldjön e-mailtNapellenző kalkuláció” tárggyal, vagy hívjon minket telefonon és mi elkészítjük a számításokat.

 

Itt letöltheti az aktuális napellenző vászoncsere árakat :  vászoncsere árak.pdf

napellenző vászonminták

 

 


napellenző
napellenző e-mail
referencia lista|céginformáció
www.napellenzonapernyo.hu - KEZDŐLAP
napellenző ponyva
napellenző vászon anyag

 

napellenző vászon
Sattler vászon
texguard vászon